Kuvituskuva  
 
Kirjat
Kolumnit
Työpöydällä
Vinkkejä
Vieraskirja
 
 
Vieraskirja Etusivulle
      Lue  |  Kirjoita

22.01.2011 -- 10:38 Petri Jauhiainen - email - www
Netti ei ole mikään musta aukko, joka imaisee salakavalasti kaiken henkilökohtaisen tiedon maailman tuulien riepoteltavaksi.
Kotisivut toimii eräänlaisena, ja erittäin hyvänä sellaisena, käyntikorttina ja on (yleensä) kokolailla omistajansa näköinen.
Kuulee niitä pöljyyksiä myös turuilla ja toreilla, ei pelkästään netissä.
29.12.2010 -- 08:56 Kirsi Pee - email - www
Hyvä kysymys: Miksi kertoa itsestään ja tekemisistään nettisivuilla? Koska netti on nykyään se väylä, jonka kautta omaa työtä myydään tehokkaimmin, oli kyse kirjoitustöistä tai vaikka valokuvaamisesta, kuten puolisoni sivuilla (www.petrijauhiainen.net). Mitä omasta itsestään henkilönä kertoo, siitä on hyvä olla harkittu ja selkeä näkemys ennen nettimaailmaan avautumista. Juuri se, mitä itse itsestään (tai paremminkin tekemisistään) tuo esille, on omassa hallinnassa ja harkinnassa, muiden kirjoittamat jutut eivät. Joten voivoi, skandaaleja ei tältä kotisivulta löydy..! ;)
28.12.2010 -- 17:02 Vesa A. Korhonen - email - www
Noitten edellisten jatkoksi: Luulisinpa, että maailma ja varsinkin netti taitaa olla niin avara ja yllättävä paikka, että siellä eivät kaikki halua olla kovin vahvasti läsnä. Pikkuisen kärjistäen, pitänee joko olla vähän ruusunpunalasinen optimisti tai sitten elämänsä jo valmiiksi vähän pilannut, että lähtee julkisilla palstoilla profiloitumaan.

(Toivottavasti olen väärässä :-)
16.12.2010 -- 17:59 Kirsi Pee - email - www
Heips Aarne
Hyvä kysymys, johon en tosiaan osaa suoralta kädeltä vastata. Yllättävän moni ei ehkä koe kirjoittajasta kertomista tarpeelliseksi? Tai kenties rajan veto yksityisen ja julkisen välillä on vaikeaa? Tiedä häntä. Laajempaa keskustelua asiasta taidetaan käydä ja jatkaa Nordbooksin kesustelupalstalla.
14.12.2010 -- 14:03 aarne pynnönen - email - www
Hei

Oletko tullut ajatelleeksi, miksi näin harvat kirjailijoista antavat tietoja itsestään?
- onko se salaamista
- ehkä teknologinen ongelma
- mitä se on?
Meitä sentään on kymmnittäin, ja neljästä on jotain tietoa
No, eihän tämä tietenkään sinun ratkaistavissasi ole, mutta teki mieleni kysyä, kun olen sinut rankannut listaykköseksi

Sivut: 1 2 3 4 5
© 2005-2009 : Sami Siuvatti - ZykBook v1.52