RSS Feed

Jylhäsalmi salamoi, bloggaajat arvioivat

0

28 huhtikuun, 2018 by kirsipeh

Kirjabloggaajat ovat piipahtaneet Jylhäsalmen kylän kesään jo hyvissä ajoin ennen kevätsäitä. (Se on ihanata ja hienoa, kiitos ja niiaus kaikille teille innokkaille kirjabloggareille!)

Vaikka kesä tulee nyt hitaasti ja kitkutellen, niin ”jos haluat takuuvarman äkkilähdön kesään, niin tässä se on, todetaan Amman lukuhetkessä täällä.

Jonnan lukunurkkauksessa oltiin iloisia, kun päästiin taas käymään kesäisellä Jylhäsalmella. ”Läpi kirjan pysyy lempeä maalaistunnelma, ja silti kirjaan on saatu jännityksen sävähdystä”, Jonna toteaa sivuillaan täällä.

Anuliinin ajatuksia -blogissa täällä Anuliini on kirjannut ajatuksiaan kirjan lukemisen ajalta, esimerkiksi ”s.26: Maatiaismies. Olipas hupaisa sana!”
Varoitus: Anuliinin kommenteissa saattaa olla pieniä juonipaljastuksia…

Tuulevin lukublogissa Jylhäsalmen salamointeja pohditaan mm. näin: ”Sopivasti mutkia asetellaan matkaan, ettei romanssi etenisi suoraviivaisesti ja tylsästi. Jännittäviäkin hetkiä koetaan — eikä niistä pienin ole kohtaaminen kotihiiren kanssa.” Tuulevin lukublogin löydät täältä.

Savon Sanomissa Jylhäsalmella salamoi on nimetty hyväntuulen kirjallisuudeksi: ”Jylhäsalmi-sarja on romanttista idyllikarkkia arkirealistisessa kehyksessä. Tällainen sopii suomalaiseen makuun. Tällaisesta ei voi tulla pahaa jälkimakua, jos kohta tuskin kovin vahvoja jälkimuistoja muutenkaan. Hyväntuulen kirjallisuuteen kuuluu, että se on kevyttä ja suo mukavia lukutuokioita.” Koko arvio aukenee lehden tilaajille täällä.

Sarjan ensimmäinen osa Sydämenasioita Jylhäsalmella on löytänyt uusia lukijoita vielä yli vuosi ilmestymisensä jälkeen. Kirjakassi-blogissa on nautittu Jylhäsalmen kesäfiiliksistä: ”Voi melkein lukiessaan tuoksutella kahvilan uunituoreitten leipomusten tuoksut tai tuntea Riinan käytössä olleen pikku mökin laiturilla tuulen tuiverruksen ennen ukkosta.”

Kiitos vielä kerran bloggareille, jotka lukevat ja kirjoittavat. Mitä kirjamaailma olisikaan ilman teitä..?


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bookmarks

Archives: