RSS Feed

Lahja – 24 joulutarinaa aikuisille

0

4 marraskuun, 2015 by kirsipeh

Lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea?

Lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea?

Posti toi kirjapaketin, aina se on yhtä hurmaava hetki!

Aikuisille suunnattuja ei-hengellisiä jouluisia kirjoja on aika vähän. Jo useita vuosia sitten yritin etsiä sellaista pukinkonttiin lähetettäväksi, vaan ei löytynyt. Se oli siis kirjoitettava itse. Onneksi pitkin matkaa oli syntynyt joulunovelleja paikallislehtiin, niistä löytyi hyvä pohjamateriaali, ei tarvinnut aloittaa aivan tyhjästä. Ja nyt se on siinä, oman tarpeeseen itse kirjoitettu Lahja, toivottavasti toistenkin iloksi.

Lahja – 24 joulutarinaa aikuisille sisältää kertomuksia kosmetologin vastaanotolta supermarketin parkkipaikalle, autiosta opettajainhuoneesta öiseen navettaan ja lumiseen siirtolapuutarhaan.

Lahja-kirja saapui ja jouluvalot syttyivät.

Lahja-kirja saapui ja jouluvalot syttyivät.

Liftaaminen tuntemattoman kyytiin johtaa oudoille reiteille, valmiiksi kaadettu joulukuusi katoaa kummalliselle matkalle, pikkujoulumekko muuttaa kantajaansa enemmän kuin saattaisi odottaa… Odottamattomia käänteitä, kummallisia kierteitä ja lempeää jouluista huumoria.

Vaikka ulkona pitkä syksy vain jatkuu ja jatkuu, Lahja-kirjan saapuminen antoi tähän taloon luvan joulun odotteluun. Siis tervetuloa glögit, rusinat, piparkakut, kynttilät, jouluvalot, villasukat, suklaat, kirjat… joulu!

Lahjan tilaukset vaikkapa tästä linkistä: Lahjan tilaus kustantajalta.


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bookmarks

Archives: