RSS Feed

Tallessa on!

0

14 huhtikuun, 2017 by kirsipeh

Tästä lähtien epämääräiset paperit ja lippulappuset ovat varmasti Tallessa, kun ne kerran sinne laitan. Miksi en ole tätä arkistointimenetelmää keksinyt aiemmin?

Siellä kaikki tarpeelliset paperit ovat, Tallessa.

Kuinka monta kertaa olenkaan manannut, että missä on se paperi, joka piti laittaa Talteen. Mutta joka äkillisesti ilmenneen tarpeen tullen on kadonnut kuin tärkeitä papereita syövien hirviöiden nielemänä.

Kuinka monta kertaa puoliso on tökännyt eteeni aanelosen ja huikannut mennessään, että laita Talteen. Monta kertaa. Lukemattomia kertoja.

Ja se Talsi on ollut hyvin vaihtelevissa paikoissa. Keittiön pikkulipaston ylälaatikossa, arkistokansioiden välissä (ikään kuin epävarmana siitä, mihin niistä sen oikeasti pitäisi sujahtaa), keittiön pöydän lehtikasassa, mikroaaltouunihyllyn reunassa tai tietysti suhtkoht alimmaisena työpöydän paperipinkassa.

Tämä epämääräisyys on loppu nyt. Kansiorivistöön on vihdoinkin ilmestynyt se kaikkein tärkein ja luultavasti nopeimmin täyttyvä kansio. Talsi. Sinne kun käsissä pyörivän paperin laitan, siellä se pysyy, kunnes sen ei enää tarvitse olla Tallessa.

Mikäli Talsikansio täyttyy sitä vauhtia kuin oletan, joutunen lisäämään nimiliuskaan vuosiluvun. Olkoon ensimmäinen varma Talsini TALSI 2017. Siitä se lähtee. Eikä yksikään paperi joudu enää Hukkaan.


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bookmarks

Archives: